Du er ikke alene om å streve for å finne en jobb

Ung og uten arbeidserfaring?

Mistet jobben sammen med mange andre i din bransje?

Jobb du ønsker å bytte ut?

Da har du masse utfordringer. De kan jeg hjelpe deg med. For å si det slik: Ingen av oss mennesker er helt like. Våre utfordringer er forskjellige, selv om noen fellestrekk er like.

Meg

Utfordringer er noe jeg liker. Det er liksom grunnlaget for å føle at jeg mestrer. Jeg har gjennom hele livet likt veldig godt å hjelpe andre med deres utfordringer. Det gjør at også mine utfordringer blir lettere.

Jeg setter trivsel over alt, for at man skal ha et godt liv må man trives. Gjennom et 45 år langt liv har jeg lært at min trivsel er viktig, og at trivselen til de rundt meg er viktig for at jeg skal trives. Jeg har også lært at alle mennesker ønsker seg et godt liv: Det er med på å definere mitt menneskesyn.

Karrierecoaching:

Jeg liker å jobbe med karrierecoaching fordi jobb er viktig. Det er viktig for å ha noe å leve av. Det er viktig for selvbildet og selvfølelsen. Det er viktig for tilhørighet til noe, og det er viktig for å trives.

 

Utfordringer blir mestring: Det finnes et utall forskjellige utfordringer du kan stå overfor når du er på jakt etter ny jobb, og ingen av oss er helt like. Til tross for det, er det flere fellestrekk alle kan gjøre noe med, i tillegg til de ting som er individuelt og som derfor må jobbes med individuelt.

Det første du bør se på er hva du virkelig ønsker å gjøre. Jeg kaller det “Jobben DU brenner for”. Men kanskje kan du like gjerne kalle dette ”det livet du brenner for”, for å si det enkelt.

Det kan vi finne ut sammen. Før du setter i gang med ”EN PLAN”.

For noen kan dette være et stort prosjekt som går over mange år (kanskje må ha noe ekstra utdannelse eller annen erfaring?). For andre kan jobbsøkeprosessen starte når man har funnet hva man virkelig ønsker å gjøre. I jobbsøkeprosessen skal man så lære seg hvordan man finner de jobbene som ikke lyses ut, og hvordan man får med seg det viktigste man må huske på når man skriver søknad og CV.

Hjelp gjennom prosessen: Det er litt slik at hvis man søker på de feile jobbene og skriver på feil måte, blir man ikke kalt inn til intervju. Hvis man derimot søker på de rette jobbene og skriver de riktige tingene. Da blir man kalt inn.

Når du skal til intervju på en jobb, må du by på deg selv, selge deg selv. Selv om det er ubehagelig. Gjennom min karrierecoaching, kan jeg hjelpe deg gjennom denne prosessen.

Hvis du nå undres. Jaha…? Kanskje noe for meg…? Hvis du nå har fått mange spørsmål.

GRATISKURS: Du kan jo gjøre et forsøk ved å begynne med å delta på gratiskurset mitt hvor du får vite om dette. Der lærer du generelt om dette. Hvis du ønsker hjelp til å gå i dybden, kan du ta direkte kontakt med meg og bestille en time til karrierecoaching.

GRATISKURS

Time til karrierecoaching

 

Add a Comment